Nieuwsbrief

*|MC:SUBJECT|*
VIENNÉE-BEAUTÉ
LOVE YOUR NATURAL LIFE
www.viennee.com | 06 1007 5995 | info@viennee.nl
 

Mama, je t'THYME

Viennée Beauté

PRAKTIJK EN WINKEL PRINS BERNHARDLAAN 107  VEENENDAAL
foto www.anvandaele.com
Een mama zijn
Een mama hebben
Zo graag mama willen zijn
Later als ik groot ben mama willen worden
Krampachtig vasthouden aan de herinnering aan mama
Iets te vroeg mama worden
Bijna mama geweest
Twee mama's hebben
Nooit mama kunnen worden 
Niet de genen van je echte mama hebben
Zo hard op mama lijken

Heeeel bijzonder, die mama..... 

Geen gevoel zo groots en universeel als moederliefde
Elke dag moederdag, maar zeker nu!

Nu de tijd nog even stil staat en we nog meer weten wat belangrijk is, staat mama bovenaan ieders lijst. Misschien moet je nu wel de hele tijd bij je mama blijven. Misschien mag je nu net niet bij je mama komen. Misschien kijk je in de spiegel en daar staat ze dan, de trotse mama die je zelf bent. En ja dat ga je vieren! 

Mama's vragen niet veel. Ze zijn al snel tevreden. Een kaartje is al fantastisch. Een lief woord.

Maak je het toch liever wat origineler? Neem dan contact met ons op. We zorgen ook voor een mooie en gepersonaliseerde geschenkverpakking.  We brengen jouw selectie graag persoonlijk aan huis of ze zorgen er voor dat je pakje tijdig bij je mama komt, want dat is écht belangrijk.

Wij inspireren je alvast met een paar leuke ideeën. 

Je kan nooit genoeg je handen wassen en beschermen. Kies je voor een Skin Wash uit de Aromatherapy Essentials, onze luxueuze lijn van 100% plantaardige douchegels, handzepen en huisgeurtjes met essentiële olie? Maak je keuze uit een brede waaier aan geuren. Wat is haar favoriete geur? Je hebt al een Skin Wash 500ml vanaf €29.

Mama heeft altijd gelijk: broccoli is goed voor jou. Tijd om haar ook broccoli te geven? Maar dan een beetje anders? Charming Broccoli Seed Mask is een innovatief masker gemaakt van broccolizaad. Het heeft een kalmerend effect op de huid en geeft je lokken een glamoureuze glans. Of doe je deze aan jezelf cadeau voor €49?

Kan je mama best wat extra luxe waarderen? Kies dan voor de Bonjour/Bonsoir lijn. Een ochtendritueel om de dag energiek en geïnspireerd aan te vatten en een avondritueel om de dag in harmonie en ontspannen weer af te sluiten. De producten uit onze premium lichaamsverzorgingslijn zitten boordevol essentiele oliën en natuurlijke krachtpatsers. Die zorgen voor een geurige ervaring en maken komaf met een droge huid. Wie wil er nu niet baden in alle luxe? De Bonjour Therapy Shower Wash heb je voor €39. 

Mama denkt dat ze niet perfect is. Maar misschien is ze voor jou wél de perfecte mama. Houdt ze van variatie en van wat meer avontuur? Kies dan niet voor één Skin Wash maar geef meteen een assortiment van 10 verschillende geuren met A Perfect Ten. Kies je voor de klassiekers in de Original Collection of de gedurfde versie in de Advanced Collection? Hou je eerder van de zuivere geur van essentiële oliën in de huiskamer? Ontdek dan ook deze 10 kostbare geuren voor €89. Ideaal met de Aroma Diffuser

Natuurlijk zijn jullie gelukkig samen! Vertel het met deze geschenkset Happy Together. Drie in één: de plantaardige Skin Wash Lemongrass,  de Body Wonder Towel en de Classic After Oil. Drie keer plezier voor €39.

Een heerlijke douche is de ultieme ontspanning. Met een plantaardige douchegel zorg je ervoor dat je huid ook van dit dagelijks ritueel geniet.

 

Geef deze kennismakingsset Skin Kit anti-aging cadeau, dan wens je jouw Mama het allerbeste toe.

Mama doet haar huid dan een groot plezier. Met deze kit schakel Mama immers over op natuurlijke en doeltreffende huidverzorging. De zes producten helpen haar in zes stapjes (van A tot F) om een stralende, rustige en schone huid tevoorschijn te toveren.

Naast de allerliefste heb jij dan ook de allermooiste Mama.

Deze set is er al voor €89 en dat is iedere mamma zeker waard


Leve Mama en vergeet vooral jezelf niet!

Webshop Viennée

Welke tijden zijn we geopend

Heb je vragen of wil je iets op kort termijn van ons ontvangen? Bel 06 1007 5995 of mail ons info@viennee.nl

Onze praktijk is op afspraak weer open. Wij voldoen aan de 1,5 meter afstand en hebben voorzorgsmaatregelen genomen voor ieders veiligheid en gezondheid. 

Voor het maken van een afspraak bel 06 1007 5995 of mail info@viennee.nl

Warme en gezonde groet,
Pauline
Viennée Beauté

Neem hier contact met ons op. Wij bezorgen alles veilig bij je thuis.

RainPharma is een holistisch merk. Behalve gezonde natuurlijke producten voor lichaam, gelaat en natuurlijke huisgeurtjes, staan ze ook bekend omwille van hun super kwalitatieve, doeltreffende en bijzondere orthomoleculaire voedingssupplementen en afslankproducten. Geen nonsense of onnodige toevoegingen. En vergeet niet: schoonheid start van binnenuit. Unieke producten voor een gezond en sterk lichaam én een stralende huid.

Hulp nodig? klik hier of bel ons 06-10075995

Viennée Beauté  
                   
*filosofie
*betere wereld               
*kwaliteit                         
*duurzaam
*100% natuurlijk 
*eerlijke prijs
*expertise

Viennée Beauté

 

Met groot enthousiasme voer ik met mijn praktijk in een mooie representatieve ruimte binnen de Mondzorgpraktijk in Veenendaal. 

OVER MIJZELF

In het kort; Ik ben orthomoleculair voedingsexpert, epigenetisch huidspecialist en Vitaliteitscoach. Specialist in het toepassen van orthomoleculaire (lichaamseigen) voedingssupplementen voor een algehele immuniteit, vitaliteit en gezonde huid vanuit een holistische werkwijze. De huid laat zien hoe het gesteld is met jouw algehele gezondheid. Heb je problemen? Dan ben ik jouw huidspecialist en gaan we op zoek naar de bron van het probleem. Voor een mooie stralende huid werken we alleen met zuivere producten die volledig vrij zijn van agressieve chemische stoffen om je huid immuniteit en het herstellend vermogen volledig te ondersteunen.

Merk je dat je algehele draagkracht te wensen over laat dan kan aan de basis een tekort aan vitamine en mineralen liggen. We kijken samen wat er voor jou nodig is om weer op het gewenste niveau te komen. 

Wil je op een verantwoorde manier afvallen? Dan begeleid ik je met het unieke, gezonde en zeer effectieve RainPharma Dieet of Smart Nutrition Project op basis van een ketogeen detox aanpak op langer termijn. Beweging en gezonde voeding blijven de basis. We kiezen voor een gezonde voeding met als basis verse, vezelrijke groenten, geen suikers en de juiste hoeveelheid eiwitten.

Voor voedingsadvies als basis voor een gezonde levensstijl en immuniteit kun je ook bij mij terecht. Ik werk uitsluitend met RainPharma producten omdat ze 100% natuurlijk en biologisch zijn en dus bijdragen aan ieders gezondheid. Eerlijk, no-nonsens en geproduceerd in Europa. Hulpmiddelen om bij te dragen aan het goed functioneren van je immuunsysteem in het algemeen.

 

Zoek je nog wat meer inspiratie

Bekijk ons aanbod op onze webshop Viennée 

Volg ons op Facebook of Instagram hier posten we dagelijks informatie over onze producten en promoties.
 

Meer informatie of het maken van een afspraak
Facebook
Instagram
Viennée-Beauté
Love Your Natural Life

Prins Bernhardlaan 107
3905 JA Veenendaal
06-10075995

Ons mailadres is
info@viennee.nl

Openingstijden

Bezoek winkel of op afspraak
Woensdag 10.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag 10.00 tot 17.00 uur

Telefonisch bereikbaar
Maandag tot en met zaterdag

Bel ons gerust voor een afspraak

Copyright @ 2020 mei Viennée | All rights reserved