Over Ons

Viennée

Met groot enthousiasme voer ik met mijn praktijk in een mooie representatieve ruimte binnen de Mondzorgpraktijk in Veenendaal. 

Over mij

In het kort; Ik ben orthomoleculair en epigenetisch consulent. Specialist in het toepassen van orthomoleculaire (lichaamseigen) voedingssupplementen voor een algehele immuniteit, vitaliteit en gezonde huid vanuit een holistische werkwijze. De huid laat zien hoe het gesteld is met jouw algehele gezondheid. Heb je problemen? Dan ben ik jouw huidcoach en gaan we op zoek naar de bron van het probleem. Een mooie zuivere huid met zuivere producten.

Merk je dat je algehele draagkracht te wensen over laat dan is dit vaak een tekort aan vitamine en mineralen. We kijken samen wat voor jou nodig is om weer op het gewenste niveau te komen.

Wil je op een verantwoorde manier afvallen? Dan begeleid ik je met het unieke, gezonde en zeer effectieve RainPharma Dieet of Smart Nutrition Project op basis van een ketogeen detox aanpak.

Voor voedingsadvies als basis voor een gezonde levensstijl kun je ook bij mij terecht. Ik werk uitsluitend met RainPharma producten omdat ze 100% natuurlijk en biologisch zijn en dus bijdragen aan ieders gezondheid. Eerlijk, no-nonsens en geproduceerd in Europa.

Missie

Ons doel is bij te dragen aan een gezonder leven voor iedereen nu en in de toekomst. Wij werken met eerlijke hoogwaardige no-nonsense producten die onze gezondheid, natuur en onze omgeving respecteren.

Visie

We willen de kwaliteit van leven van iedereen verbeteren op een natuurlijke wijze dat op de beste manier aansluit op onze lichamelijke behoeften.

Kennis is macht

Een vitaal en sterk lichaam is een kostbaarste bezit in deze tijd.
Weten hoe je voor je lichaam moet zorgen is de belangrijkste en slimste kennis die je daarvoor kunt opdoen.

Hoe denkt RainPharma over ons?

"Viennée-Beauté is een sterke Ambassadeur in Nederland. Helemaal wild van RainPharma is er geen opleiding of samenkomst waar Viennée-Beauté niet aanwezig is. Met heel veel passie, kennis en overtuiging wordt je alles verteld over onze producten."