Over Ons

Viennée

Met groot enthousiasme voer ik met mijn praktijk in een mooie representatieve ruimte binnen Complementair in Veenendaal.

Over mij

In het kort; Ik ben orthomoleculair en epigenetisch Adviseur. Medisch onderlegd en Specialist in het toepassen van orthomoleculaire (lichaamseigen) voedingssupplementen voor een algehele immuniteit, vitaliteit en gezonde huid vanuit een holistische werkwijze. De huid laat zien hoe het gesteld is met jouw algehele gezondheid. Heb je problemen? Dan ben ik jouw huidcoach en gaan we op zoek naar de bron van het probleem. Een mooie zuivere huid met zuivere producten.

Merk je dat je algehele draagkracht te wensen over laat dan is dit vaak een tekort aan voedingsstoffen, vitamine en mineralen. We kijken samen wat voor jou nodig is om weer op het gewenste niveau te komen.

Wil je op een verantwoorde manier een gezond gewicht voor jouw lichaam? Dan begeleid ik jou met het unieke, gezonde en zeer effectieve RainPharma dieet of het Smart Nutrition Project beide  voedingsprogramma's op basis van een ketogeen detox aanpak.

Voor voedingsadvies als basis voor een gezonde levensstijl kun je ook bij mij terecht. Ik werk uitsluitend met RainPharma producten omdat ze 100% natuurlijk, biologisch en duurzaam zijn en dus bijdragen aan ieders gezondheid en ons milieu. Eerlijk, no-nonsens en geproduceerd in Europa.

Missie

Ons doel is bij te dragen aan een gezonder leven voor iedereen nu en in de toekomst. Wij werken met eerlijke hoogwaardige no-nonsense producten die onze gezondheid, natuur en onze omgeving respecteren.

Visie

We willen de kwaliteit van leven van iedereen verbeteren op een natuurlijke wijze dat op de beste manier aansluit op onze lichamelijke behoeften.

Kennis is macht

Een vitaal en sterk lichaam is het kostbaarste bezit in deze tijd.
Weten hoe je goed voor je lichaam kunt zorgen is de belangrijkste en slimste kennis die je daarvoor kunt opdoen. Kennis is de sleutel tot een gezonde levensstijl

Hoe denkt RainPharma over ons?

"Viennée-Beauté is een sterke Ambassadeur in Nederland. Helemaal wild van RainPharma is er geen opleiding of samenkomst waar Viennée-Beauté niet aanwezig is. Met heel veel passie, kennis en overtuiging wordt je alles verteld over onze producten."