Smart Nutrition Project

          DETOX                    AFSLANKEN                   HUIDVERBETERING

 

Spant je favoriete broek net iets te veel? Heeft je huid er al eens beter uit gezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken?

Het Smart Nutrition Project is een Slim, Kort en Makkelijk Programma;

een gezonde break voor een nieuwe start dat je laat bruisen van energie!

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort proggramma dat je verlost van overtollige kilo's. Je huid weer laat stralen en je dankzij zijn detox-effect laat bruisen van energie. Met de aankoop van de startbox voor het Smart Nutriotion Project heb je de eerste stap naar een betere versie van jezelf alvast gezet.

Alles wat je nodig hebt zit in deze doos. De box bevat een handige shaker en één van onze kwalitatieve en darmvriendelijke eiwitshake (jekan kezen uit maar liefst 16 smaken). Daarnaast vind je in dee doos een assortiment othomoloculaire voedingssupplementen van uitzonderlijke kwaliteti. Daily Boost, Mighty Night, Dry Energy en Dynamic Q10. Met deze startbox bespaar je maar liefst 15% in vergelijking met afzonderlijke prijzen.

Als je de box in huis hebt kun de al de dag daarop starten. De spelregels zijn eenvoudig, maar je moet ze wel strikt volgen. Hoe beter je dat doet, hoe beter het resultaat. Een betere versie van jezelf vormt de beloning, al na de eerste week!

Gezonde, onbewerkte voeding vormt de basis om je goed in je vel te voelen. In combinatie met enkele RainPharma hulpmiddeltjes wordt het een stuk makkelijker én efficiënter om met je slechte voedingsgewoonten te breken. Onze tips en jouw inzet vormen de sleutel tot een sterker, gezonder lichaam. Je ziet snel resultaat, zonder roofbouw te plegen op e lichaam.

WAT, HOE, WAAR?

Het Smart Nutrition Project is een makkelijk programma dat veelzijdig is in zijn eenvoud. Je verliest niet alleen een paar kilo's, maar je voelt je ook energieker en je slaapt beter, daarnaast krijgt je huid een echte boos.

Het Smart Nutrition Project kan om verschillende redenen ingezet worden. Het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een betere versie van jezelf.

 • als detox-moment tussendoor, om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen
 • als voorbereiding op je vakantie of een ander belangrijk moment waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent
 • als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen, zoals anti-cellulite behandelingen
 • als aanvulling tijdens het sporten, met het oog op afslanken
 • als een makkelijke en efficiënte manier om je nieuwe gewicht onder controle te houden, nadat je het RainPharma dieet hebt afgerond of om snel weer bij te sturen wanneer je even uit de bocht bent gegaan. 

Het programma duurt minstens één week, maar je volgt het zo lang je zelf wilt, afhankelijk van je eigen doelstellingen.

Wil je vooral je huid verbeteren? Dan volg je het programma minstens één en bij voorkeur twee maanden erg nauwkeurig. Ons natuurlijke huidverzoringsprogramma zet de puntjes op de i. 

Is gewichtsverlies je drijfveer? Hoeveel kilo's je zal verliezen met het Smart Nutrition Project is moeilijk te voorspellen: iedereen is anders. Wil je meer dan 5 kg overtollig vetmassa verliezen en wil je bovendien een sneller resultaat? Dan is het gerenommeerde RainPharma dieet (Balsnce Box) de oplossing. Dit is een intensiever programma onder constante professionele en individuele begeleiding. Er zijn meer regels en restricties, maar in ruil krijg je een sneller, spectaclair resultaat. Nieuwsgierig? Check voor meer informatie op onze website onder de menuknop DIEET > RainPharma Dieet.

Met deze box kan je succesvol zelfstandig aan de slag, als je je strikt aan de regels houdt en de tips die we meegeven juist toepast. Maar je kan je ook door ons professioneel laten begeleiden.Het voedingsschema is haalbaar, maar de nodige discipline aan de dag leggen, blijft noodzakelijk. We raden je dus aan om deze box in onze fysieke winkel aan te schaffen, zo heb je steeds een aanspreekpunt om je met raad en daad bij te staan.

Inhoud van de doos

 • 1x Daily Boost 60 tabletten
 • 1x Mighty Night 60 tabletten
 • 1x Dry Energy 60 capsules
 • 1x Dynamic Q10 45 capsules
 • 1x RainPharma Shake (zelf te kiezen uit 16 smaken)
 • 1x Shaker Drink More Water
 • 1x Gebruiksaanwijzing

 

 

.