Ik ga ‘WEER’ aan de lijn (zo sprak Linda)

Linda de Mol noemde het al in één van haar filmpjes op You Tube over haar overgewicht. Haar eerste zin in dat bewuste filmpje was ‘Ik ga WEER’ aan de lijn. Het initiatief om te streven naar een gezond gewicht is natuurlijk alleen maar te prijzen, maar de langer termijn visie missen wij hier in. Niemand wil eigenlijk lijnen en gezond voor ons lichaam is het ook niet. Het is dus van belang om zo min mogelijk te diëten. De gouden regel hierin is: voorkom overgewicht! Naar ons idee zou de focus dus niet moeten liggen op het verliezen van kilo’s maar op het streven naar een gezondere levensstijl op langer termijn, dat uiteindelijk alleen maar ten goede komt van je gezondheid.

Dit is de rede dat wij werken met het bijzonder effectieve RainPharma Dieet. De nadruk ligt op het eigen maken van een gezondere levensstijl, gezonde pure voeding en voldoende bewegen onder begeleiding van een professional. Het geeft direct resultaat op kort termijn maar nog belangrijker, OOK op langer termijn zodat je maar 1 keer het dieet hoeft te volgen. Tijdens het dieet wordt je volledig ondersteund door hoogwaardige en hoog gedoseerde orthomoleculaire voedingssupplementen, met een hoge biologische beschikbaarheid, die je gezondheid waarborgen tijdens het dieet. Het behoud van je gezondheid staat erg hoog bij ons in het vaandel en daar ontbreekt het nogal eens aan bij de vele dieten die momenteel op de markt zijn. Er ontstaat vaak een tekort aan voedingstoffen dat weer gevolgen kan hebben op langer termijn voor je gezondheid. Daarom benadrukken we nogmaals dat het beter is om maar één keer te hoeven dieten.

Jij wilt toch ook niet elk jaar een nieuwe garderobe moeten aanschaffen omdat de extra kilo’s er weer bij zijn gekomen waarschijnlijk zelfs nog meer dan voorheen......

Diet effectief gezond gewicht gezonde levensstijl Lijnen Linda Long term orthomoleculair pure voeding RainPharma

← Oudste post Nieuwste post →Laat een reactie achter

Let op, reacties worden goedgekeurd voordat deze worden geplaatst