Intensive Recovery Wax product van de maand januari 2022

Ik hoefde er niet lang over na te denken met welk product van RainPharma ik het jaar 2022 met jullie zou willen starten.

Wil je echt goed kunnen adviseren over de producten waar je mee werkt zodat je maatwerk kunt leveren dan is het belangrijk om alles zelf ook te gebruiken. Dan kom je nog wel eens tot verrassende ontdekkingen. Voor mij was dat dit keer de Intensive Recovery Wax van RainPharma. Ik had al eerder een hele enthousiaste reactie gekregen van een lieve vriendin die deze wax gebruikt voor huidherstel en daar in korte tijd mooie en snelle resultaten mee heeft behaald.

Je herkent het waarschijnlijk wel maar in de winter door de droge en koude lucht droogt de huid van mijn handen altijd wat sneller uit. Vergeet vaak mijn handschoenen en dan is het moeilijk om de huid van mijn handen in goede conditie te houden. Dat is nu dus verleden tijd sinds ik de Intensive Revovery Wax van Rainpharma gebruik. Deze wax hersteld mijn huid zo snel dat ik binnen mum van tijd weer verzorgde en zachte handen heb zonder dat ze vettig zijn. Dat is ook de magische formule; intensieve huid herstellende eigenschappen waardoor je er maar heel weinig van hoeft te gebruiken. Geen laag glibberige crème die nog uren op de huid achterblijft. 1 keer insmeren is voldoende en je hoeft maar een speldenknopje te gebruiken. Dat betekent dat je dus heel lang met deze pot uit de voeten kunt wat de kleine investering meer dan waard is.

Wil je deze Intensive Recovery Wax uitproberen? De hele maand januari hebben we een leuk actie. Bestel jij jouw pot Intensive Recovery Wax in januari 2022 dan sturen we een mystery travel size verzorgingsproduct van RainPharma mee als verrassing.

Alle verzorgingsproducten van RainPharma zijn zeer lief voor je huid en het milieu. Dat is al een hele mooie stap in het herstellen van de natuurlijke habitat van onze huid. En hoe langer je verzorgingsproducten van RainPharma gebruikt hoe minder je hoeft te smeren. Iemand noemde dat laatst ontzorgen ;-)

Pauline

Team Viennée Beauté

Love Your Natural Life

 

100% natuurlijk 100% natuurlijke ingredienten actie januari 2022 effectief huidrespecterend Huidverbetering huidvriendelijk intensieve handbalm intensive recovery wax rainpharma zelf herstellend vermogen huid zuinig in gebruik

← Oudste postLaat een reactie achter

Let op, reacties worden goedgekeurd voordat deze worden geplaatst