Kunnen verzorgingsproducten je huid verbeteren?

Wat zijn de hoofdingrediënten van verzorgingsproducten?

Verzorgingsproducten zijn altijd combinaties van water en oliën (en jammer genoeg ook vaak chemicaliën).

Veel cosmetica zal je huid dus eerder - na vele jaren intensief gebruik - verslechteren dan verbeteren.

We hopen dat het geen desillusie is maar geen enkel ingrediënt kan rimpels doen verdwijnen of hormonale puistjes voorgoed verbannen. Ondanks dat veel cosmetica merken ons graag anders doen geloven. 

Wat kunnen we wel met huidverzorging bereiken?

Het enige wat je met huidverzorging kan bereiken, is een goede huidhygïene door middel van reinigers en milde scrubs en crèmes en lotions die een comfortabel gevoel geven. 

Bovendien kan het je huid een gezonde oppepper geven door de buitenste huidlagen een mooier aangezicht te bezorgen tevens kun je je huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Het microbiële evenwicht

Gelaatsreinigers of douchegels met sulfaten, detergenten en andere schadelijke chemicaliën verstoren het microbiële evenwicht van de huidflora. De slechte bacteriën kunnen zich daardoor makkelijk nestelen en vrij spel krijgen op onze huid met alle gevolgen van dien.

De producten van RainPharma zijn daarom volledig vrij van deze agressieve stoffen om de natuurlijke huidflora, lees huid-immuniteit te ondersteunen. De huid behoud hierdoor zijn eigen herstellend vermogen.

Een gezonde huid heeft een beschermende licht zure laag om ons te beschermen tegen slechte bacteriën. Klassieke reinigingsproducten neutraliseren die beschermingslaag omdat ze een basische samenstelling hebben.

Om die reden hebben producten van RainPharma dezelfde zuurtegraad als onze huid, om dit delicate evenwicht te bewaren. 

De producten van RainPharma zijn volledig gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten, die mild en zacht zijn voor de huid en onze natuur.

Hoe wordt een huid opgebouwd?

De werkelijke opbouw van je huid wordt binnenin je lichaam geregeld.

Je bent wat je eet, is daarom wel een heel terechte uitdrukking.

Bij RainPharma benadrukken we dan ook heel sterk het belang van gezonde voeding.

Die bestaat uit veel water, vezels, vitamines en mineralen, en een verstandig gebruik van eiwitten.

Wat doen eiwitten voor onze huid?

Eiwitten spelen een belangrijke en cruciale rol  in de opbouw van de huid. De huid wordt vooral opgebouwd door eiwitten, dit gebeurt volledig van binnenuit.  Onze huid bestaat tenslotte voor +/- 80% uit eiwitten.

Om een mooie en stevige huid op te bouwen is het van belang dat de juiste eiwitten op de juiste tijdstippen worden ingenomen en dat dit een continue proces is.

Daarom is het belangrijk om te weten dat huidverzorging bij RainPharma veel verder gaat dan producten op je huid smeren smeren.  Vandaar ons ruime aanbod aan eiwitshakes en voedingssupplementen.

ANTI-AGING POWDER

a.a.p. Een voedingssupplement met de perfecte mix die ondersteunt bij verouderingsprocessen. Een evenwichtige en Doeltreffende antiverouderingsformule waarvan het resultaat uniek en ongeëvenaard is.

Hiermee ondersteun je een gedegen en sterke opbouw van de huid van binnenuit.

 

← Oudste post Nieuwste post →Laat een reactie achter

Let op, reacties worden goedgekeurd voordat deze worden geplaatst