Tagged "aantasten zuurmantel"


Knijpen met de fles en elke week een nieuwe douchegel? Niet met RainPharma!

Goedkope douchegels

De huid is het enige orgaan dat houdt van een flinke wasbeurt. Om de natuurlijke balans van de huid niet te verstoren en huidproblemen - zoals een droge huid of bobbeltjes - te vermijden, is het belangrijk om milde verzorgingsproducten te gebruiken. Gewone douchegels (en meestal ook de duurdere of die met slogans als 'voor gevoelige huid') strippen de zuurmantel van je huid met alle gevolgen van dien. En dat kan een bodylotion nadien nooit goedmaken. Daarom alleen al zullen wij ons nooit meer met dat soort producten wassen. Maar is het je ook al opgevallen hoe snel je een nieuwe fles moet aankopen?

Zuinig pompen
De volledig natuurlijke en plantaardige Aromatische Skin Washes van RainPharma zijn zeer geconcentreerd. Deze douchegel zonder zeep of detergenten maakt je huid schoon zonder haar uit te drogen. Ze beschermen de natuurlijke habitat van onze huid. Je hebt er weinig van nodig. Wij adviseer om hierbij de Japans wasdoekje of de Organische Liu spons van RainPharma te gebruiken en geniet van een weldadig en natuurlijk schuimmomentje. 1x pompen is dan meestal voldoende om je hele lichaam te wassen met een fluweelzacht plantaardig en weldadig schuim. Je doet dan extra lang met deze verantwoorde en zalige "skin wash". Je kan deze natuurlijke Skin Wash ook als handzeep gebruiken. Elke keer dat je pompt komt er ongeveer 1,2 ml uit de pomp. Dat wil zeggen (voor een fles van 500ml).

1x pompen = 416 douchebeurten
2x pompen = 213 douchebeurten
3x pompen = 138 douchebeurten

 

Liu’s Magic Sponge  is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Door actieve kool en voedingsvezels uit de Konjak plant te combineren, verkrijgen we een ongelooflijke zachte en zuiverende spons. Dagelijks gebruik geeft je huid haar natuurlijke glans en zachtheid terug. Ook geschikt voor baby’s. Bij voorkeur te vervangen elke 2 tot 3 maanden. 

  1. Maak de Liu’s Magic Sponge nat waardoor deze opzwelt en zacht wordt. 
  2. Pomp wat natuurlijke RainPharma douchegel of gelaatsreiniger op de Liu’s Magic Sponge.
  3. Masseer over gelaat en/of lichaam.
  4. Spoel Liu’s Magic Sponge uit en laat ze drogen tot je volgende douche of bad.

De Body Wonder Towel is duurzaam en hygiënisch. De wasdoek is gemaakt uit een stevige, sneldrogende stof. Omdat je slechts een beetje douchegel nodig hebt, is de wasdoek extra economisch. Je kan de Body Wonder Towel zowel onder de douche als in bad gebruiken.

  1. Maak de Body Wonder Towel nat.
  2. Pomp wat natuurlijke RainPharma douchegel op de Body Wonder Towel.
  3. Masseer over het lichaam.
  4. Spoel de Body Wonder Towel uit en laat ze drogen tot je volgende douche of bad.

Kijk op onze website www.viennee.com in welke intense geuren de Skin Washes te verkrijgen zijn.

De Aromatherapy Essentials producten van RinPharma zijn door Feeling & Gael bekroond met de award van beste Belgische product.

Lees meer →